0
Evroliga

Filip Petrusev during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRUŠEV IMA RECEPT ZA VALENSIJU: „Ako to izvedemo neće biti nikakvih problema“

Objavljeno: 28.03.23 u 19:10

Zvezda još ima teoretske šanse za TOP 8

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ponovo će na parket u sredu od 19 časova kada će dočekati ekipu Valensije u utakmici 31. kola Evrolige.

Ovo će biti drugi duel dva tima ove sezone, ekipa Crvene zvezde slavila je kao gost u Valensiji na Badnje veče, bilo je 77:75 uz sjajne partije Nedovića i Petruševa.

VESTI O ZVEZDI:

Uoči ovog meča se oglasio vinovnik prethodnog trijumfa crveno-belih, Filip Petrušev.

Biće jedna jako teška utakmica, oni su u jako dobrom ritmu. Znamo šta da očekujemo. Pre svega, jednu unutrašnju igru u kojoj je Dubljević glavni igrač. Jako su čvrsti unutra. Moramo da ih zaustavimo i da igramo dobru odbranu jedan na jedan na svim pozicijama.

Potom je centar Zvezde istakao šta će biti ključ za trijumf.

Znamo, zaustaviti tu njihovu tranziciju. Jedna su od bržih ekipa. Mislim da je ključ ta jedan na jedan odbrana. Zatvorimo reket, kontrolišemo skok i mislim da u napadu neće biti problema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter