0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

TUHEL NALJUTIO ČELSI: Evo zbog čega!

Objavljeno: 27.03.23 u 12:55

Nemački strateg zvanično preuzeo Bajern.

Uprava Čelsija je ranije ove sezone otpustila Tomasa Tuhela zbog slabijih rezultata na početku sezone i angažovala novog trenera, Grema Potera. Bivši trener Dortmunda i PSŽa je preuzeo klupu minhenskog Bajerna, nakon što su čelnici tog kluba otpustili Julijana Nagelsmana.

On je otkrio da želi da angažuje svoj stručni tim i Entonija Berija, koji je trenutno u stručnom štabu Čelsija. Rekao je da se nada Arno Mihels I Žolt Lou biti opet sa njim.

-Moja ekipa saradnika nije bila spreman na ovo, tako da moram da se zahvalim i njihovim porodicama na fleksibilnosti. Arno Mihels i Žolt Lou koji su sa mnom radili deset godina, biće opet sa mnom. Nadam se i Entoni Beri koji je trenutno u Čelsiju. – zaključio je Tuhel.

Čelsi se trenutno bori da zadrži Berija, a iz kluba navode da su ljuti na svog bivšeg trenera, jer je to javno izneo. On  je navodno spreman da prihvati poziv novog trenera Bajerna.

Beri se priključio ‘Plavcima‘ još za vreme kada je na klupi sedeo Frenk Lampard, ali je i sa Tuhelom imao veoma dobru saradnju. On je ostao i u stručnom timu na čijem je čelu sada Grem Poter, a radio je i sa Robertom Martinesom dok je bio na kormilu Belgije.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter