0
Košarka

FOTO: Twitter/@dallasmavs

PABLO LASO KRITIKUJE DONČIĆA: „Ne sviđa mi se to, pokazuje osećaj slabosti“!

Objavljeno: 26.03.23 u 17:30

Nekadašnji trener Reala smatra da Luka treba da nauči da kontroliše svoje emocije

Španski trener, Pablo Laso, oglasio se povodom izjave košarkaša Dalasa, Luke Dončića, gde je rekao da je frustriran na terenu i da mu se van istog dešavaju određene stvari koje utiču na njegovu igru.

Prekaljeni stručnjak smatra da Luka previše iznosi u javnost detalje koji se tiču njegovog emotivnog stanja i da mora da nauči da kontroliše to jer pokazuje osećaj slabosti, što protivnici vide i iskorišćavaju.

Oduvek je bio takav, ali mislim da bi trebalo da kontroliše sebe, ne dopadaju mi se njegove izjave. Ne dopada mi se što prenosi taj osećaj slabosti, mislim da ne treba da govori to. Ako tako misli za sebe, treba da prestane da priča to i treba da proba da promeni taj osećaj, a ne da prenosi krivicu na nekoga. Ali taj motivacioni apsekt je veoma lična stvar. A Dončić je zvezda, pustimo ga da radi šta želi – rekao je Laso.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Na pitanje koje se ticalo njegovog sledećeg angažmana, Pablo je ostao zagonetan.

Radiću kao trener, ali još ne znam gde. Imao sam ponuda i ove godine, ali iz poštovanja, neću navesti koje su to ekipe – dodao je trofejni trener.

Imao je ponudu da preuzme klupu reprezentacije Španije, ali smatra da njegov kolega, Skariolo, radi izvanredan posao.

Nacionalni tim ima fenomenalnog trenera. Španija je srećna što je na njemoj klupi Serđo Skariolo – zaključio je Laso

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter