0
Košarka

FOTO: twitter/@dallasmavs

LUKA DONČIĆ ZABRINUO FANOVE: „Frustriran sam, dešavaju mi se neke stvari van terena koje su veće od košarke“!

Objavljeno: 25.03.23 u 17:50

U Dalasu očigledno nešto ne štima

Košarkaši Dalasa poraženi su od ekipe Šarlota 109:117. Ekipa Džejsona Kida nalazi se u jako lošoj formi, pošto su izgubili 6 od poslednjih 8 utakmica. Jedna od te dve pobede došla je nakon produžetka protiv jedne od najgorih ekipa u ligi, San Antonija.

Najbolji košarkaš Maveriksa, Luka Dončić, završio je meč sa 34 poena, 10 skokova i 8 asistencija. Slovenački krilni igrač, rekao je nakon poraza da se ne oseća baš najbolje na terenu u zadnje vreme a kao glavni razlog navodi stvari koje mu se dešavaju van terena.

Frustriran sam. Mislim da je to svima jasno kad me vide na terenu. U poslednje vreme osećam da to nisam ja, nego da samo stojim na terenu – rekao je Dončić pa dodao:
Ranije sam uživao i smejao se, ali sam sada frustriran zbog mnogo toga, ne samo košarkaških. Dosta toga mi se dešava van terena, što je veće od košarke, ali ne želim da pričam o privatnom životu.
Dalas je trenutno na 11. mestu sa skorom 36-38 i ukoliko ovako nastavi, neće biti ni u plej-in turniru.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter