0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

„OVO JE BAŠ ŠOK!“: Selektor Hrvatske nezadovoljan nakon iznenađujućeg remija! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.23 u 09:15

Nisu uspeli da pobede!

Fudbaleri Hrvatske, trećeplasirani na Svetskom prvenstvu u Kataru, remizirali su sa Velsom, 1:1, u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Poveli su golom Kramarića, igrali solidno – činilo se da imaju stvari pod kontrolom, ali onda potpuni šok. Gol Velšana u nadoknadi vremena i podela bodova.

Zlatko Dalić, selektor Vatrenih, istakao je da ovo šok.

Baš šok, ali to je tako u životu. Nekad dobiješ, nekad izgubiš. Mogli smo da damo drugi gol i trebalo je sve da rešimo u 90 minuta. Nismo ga postigli gol i onda smo čuvali rezultat. Primili smo taj šokantan gol iz jedine opasne akcije, prekida. Znali smo to i spremali se, ali se nismo odbranili. Izgubili smo dva boda, idemo dalje. – rekao je Dalić.

Hrvati se sada moraju okrenuti verovatno i najtežem gostovanju u grupi, ekipi Turske, koja nije blistala u prvom kolu, ali je savladala Jermeniju – 2:1.

Lepo je na početku osvojiti bodove i imati zalihu, ali znamo što nam je činiti. Moramo biti prvi ili drugi, osvojiti 17 ili 18 bodova i to je to. – zaključio je Dalić.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter