0
Fudbal

FOTO: HNS @HNS_CFF/ Twitter

DALIĆEVA EKIPA I DALJE GLADNA USPEHA: ‘Moramo da osvojimo 18 bodova za prvo ili drugo mesto!’ (FOTO)

Objavljeno: 25.03.23 u 12:50

Novi izazovi za trećeplasirani tim na Mundijalu!

Fudbalska reprezentacija Hrvatske nalazi se u D grupi kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, u kojoj se još takmiče Turska, Letonija, Jermenija i Vels.Trećeplasirani sastav sa Mundijala u Kataru u subotu na ‘Poljudu‘ započinje borbu za učešće na prestižnom takmičenju, a protivnik je selekcija Velsa.

Uoči meča koji počinje u 20 časova i 45 minuta oglasio se selektor Hrvatske, Zlatko Dalić.

-Još uvek želimo dobre rezultate i pobede. Igramo protiv reprezentacije koja ima velike ambicije. Nema velikih promena u odnosu na Svetsko prvenstvo. Nećemo puno menjati, nastavićemo ono što je bilo u Kataru. Imali smo pet dana vremena pa smo uspeli nešto više i da radimo. Stanje igrača je sjajno, a rekao sam im i da su ovo utakmice u kojima može mnogo da se izgubi. Za mene je ova utakmica veoma važna. Znamo da ne smemo da napravimo kiks. Velsi ima nekoliko jako dobrih mladih igrača – kazao je Dalić i dodao:

-Favoriti smo i od toga ne bežimo. Moramo da se pazimo kontranapada, imaju brze igrače koji mogu da budu opasni. Moramo da igramo svoju igru i da budemo ti koji će utakmicu voditi u svom smeru. Očekujem pobedu, ali i tešku utakmicu. Moraćemo da osvojimo 18 bodova za prvo ili drugo mesto. Kako ćemo ih osvojiti – ne znam – zaključio je selektor Hrvatske.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter