0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ČETA ŽIVKA GOCIĆA RUTINSKI PROTIV MARSEJA: Srpski tim Francuzima održao čas vaterpola! (FOTO)

Objavljeno: 21.03.23 u 22:20

Ubedljiv trijumf sastava iz srpske prestonice!

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su osmu pobedu u Ligi šampiona ove sezone. Novobeograđani su u 10. kolu grupe B elitnog takmičenja na svom bazenu savladali Marsej sa 11:4 (3:1, 1:1, 4:1, 3:1).

FOTO: STARSPORT

Ekipa trenera Živka Gocića tokom čitavog meča kontrolisala je igru, imala je rezultatsku prednost pa je sasvim zasluženo stigla do novog trijumfa. Aktuelni regionalni i srpski šampion odigrao je veoma angažovano u odbrani. Brazilac na golu domaćih Žoao Pedro Fernandeš odlično je čuvao svoju mrežu, pa francuski tim jednostavno nije imao rešenja u napadu.

Najefikasniji u redovima Novobeograđana bio je Radomir Drašović sa tri gola, dok se Alvaro Granados dva puta upisao u listu strelaca. U ekipi Marseja Tomas Verno bio je bolji od ostalih sa dva postignuta pogotka.

Ekipa Novog Beograda još jednom pobedom u Ligi šampiona napravila je najbolju moguću uvertiru pred finalni turnir regionalne Premijer lige koji se predstojećeg vikenda igra na bazenu Sportskog centra „11. april“, na kome brani titulu.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter