0
Evropske lige

FOTO: DT10_Official/Twitter

BRUKA I SRAMOTA TURČINA: Odbio da pruži ruku Dušanu Tadiću i izazvao buru komentara! (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.23 u 10:33

Ovaj detalj skoro niko nije primetio

Prošlog vikenda su fudbaleri Fejenorda i Ajaksa odigrali najveći derbi holandskog fudbala, a na kraju je slavila ekipa iz Roterdama sa 3:2.

Ipak, nekoliko dana kasnije ovaj meč je u fokusu holandske javnosti, ne zbog samog rezultata već zbog onoga što se dogodilo na početku meča.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Naime, turski fudbaler i kapiten Fejenorda Orkun Kokču nije hteo da pogleda Tadića u oči, niti da se rukuje sa njim kada su prišli glavnom sudiji Daniju Makeliju, kao što to inače i rade kapiteni timova uoči meča.

Veoma brzo otkriven je razlog ovakvog poteza Kokčua. Naime, legendarni holandski fudbaler Vesli Snajder je optužio Tadića zbog toga što nije nosio kapitensku traku u znak podrške građanima Turske i Sirije koje su pogodili zemljotresi: – Ajaks je jedini koji nije imao to? Mislim da je to poseban slučaj. Tako veliki klub je morao da se uključi u kampanju. Moraš da pokažeš podršku, ne razumem zašto nisu.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter