0
Fudbal

FOTO: Twitter/Arsenal

BIVŠI NAPADAČ REALA I ARSENALA OKAČIO KOPAČKE O KLIN: ’ Moja karijera je bila neverovatno putovanje. Hvala navijačima što su bili tu na svakom mom koraku!’

Objavljeno: 21.03.23 u 16:50

Činio sjajan tandem sa Van Perisijem.

Bivši fudbaler Arsenala i reprezentativac Togoa, Emuanuel Adebajor, objavio je kraj bogate karijere. Igrao je za neke od najvećih klubova na svetu, a bio je poznat kao golgeter, ali i kao igrač koji je često pravio probleme.

FOTO: Twitter/ Tottenham Hotspur

Rekao je da zahvalan na svemu i da je uzbuđen zbog onoga što tek dolazi.

– Moja karijera je bila neverovatno ptuovanje. Hvala navijačima što su bili tu na svakom mom koraku. Zahvalan sam na svemu i uzbuđen sam zbog onoga što tek dolazi. – zaključio je Adebajor.

Igrao je za Monako, Arsenal, Mančester siti, Real Madrid, Totenhem Hotspur, Kristal Palas, Bašakšehir, Kajzerispor, Olimpiju iz Paragvaja i Semasi iz njegove domovine.

Tokom karijere je osvajao druga mesta u Ligi šampiona s Monakom, takođe i sa Arsenalom u Premijer ligi, osvojio je Kup Kralja sa Realom iz Madrida, kao i drugo mesto u FA kupu sa Kristal Palasom.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter