1
Fudbal

FOTO: Twitter/@FulhamFC

BRITANCI OSULI PALJBU NA ALEKSANDRA MITROVIĆA: „Imao je pomračenje – to su gledala deca!“

Objavljeno: 20.03.23 u 14:30

Nije im se svidio taj potez Srbina!

Fudbaleri Mančester junajteda sinoć su na Old Trafordu nakon preokreta savladali Fulam sa 3:1 u okviru FA Kupa. Aleksandar Mitrović je ipak tema o kojoj se najviše priča u britanskim medijima.

Naime, on je u 50. minutu doveo Fulam u prednost, ali je u 73. dobio crveni karton nakon burne reakcije ka sudiji zbog toga što je dodelio crveni karton njegovom saigraču, Vilijanu.

Imao je pomračenje. To nije izgovor. Ne možete da dignete ruku na zvaničnika meča. Bilo je dece koja su gledala ovaj meč. Ako ne bude oštro kažnjen, onda će da pomisle, ako Mitrović može, mogu i ja. – rekao je Kris Saton, bivši igrač Seltika.

Sudijski ekspert Kit Heket zahteva 10 utakmica kazne za Srbina!

Nakon što je verbalno napao Krisa Kavanu, Aleksandar Mitrović je stavio ruke na sudiju što je ponašanje za koje nema izgovora. Radi sudija na svakom nivou igre FA mora da kazni Mitrovića sa najmanje 10 mečeva zabrane zbog njegovih postupaka na Old Trafordu. Stavio je ruke na sudiju Krisa Kavanu, što je jednostavno nedopustivo. – rekao je Heket.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

BONUS VIDEO:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter