0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FulhamFC

TRENER FULAMA O MITROVIĆU: ‘Mora da kontroliše lekcije, mora se zadrži ravnotežu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.23 u 21:46

Fudbaleri Mančester junajteda i Fulama sastali su se u četvrtfinalu FA Kupa.

Srpski napadač, Aleksandar Mitrović u 50. minutu uspeo je da prekine golgeterski post od devet utakmica i da se upiše u strelce. Za popularnog Mitra ovo je bio prvi gol u karijeri u FA Kupu. Međutim, nedugo zatim, nastao je potpuni haos na terenu. U 73. minutu Vilijan je sprečio na gol liniji čist pogodak Junajteda te zbog toga dobio crveni karton. Nakon meča svoje utiske izneo je trener Fulama:

‘U tom trenutku on mora da kontroliše emocije više, baš kao i svi. Mora se zadržati emotivna ravnoteža, ali voleo bih da proverim da li se isto radilo i sa drugim igračima. Nekad nije lako, ali naša obaveza je da to učinimo. U nekim trenucima je ovo bila teška sezona za nas. Znamo da smo mi Fulam, da nemamo istu važnost u fudbalu kao neki drugi, ali teško nam je da se nosimo sa nekim situacijama.’ – rekao je trener Fulama, koji potom dodaje:

‘Ovo je trenutak iz kojeg će Mitro naučiti. On je bio upleten u dve situacije u kaznenom prostoru, sudija to nije proverio, ali on mora da se iskontroliše tada.’ – zaključio je Silva.

BONUS VIDEO: 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter