1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIŠKO RAŽNATOVIĆ SE PONOVO OGLASIO: Otkrio da li će Petrušev pravno goniti Lesora!

Objavljeno: 15.03.23 u 20:53

Stao je u zaštitu svog klijenta.

Miško Ražnatović, proslavljeni košarkaški agent stao je u zaštitu svog klijenta, Filipa Petruševa, koji je danas viđen kako ulazi u policijsku stanicu. ‘Drvlje i kamenje‘ bačeno je na Petruševa i on je javno ‘razapet’ zbog tog poteza. Razlog njegovog odlaska u policijsku stanicu, bio je fizički nasrtaj Matijasa Lesora na srpskog reprezentativca.

„Lakse je ovako. Potpuno nejasna hajka na Petruseva, koji se uopste nije oglasavao o incidentu i posle meca ga ostavio iza sebe! Dobio je poziv od Mupa da da izjavu u svojstvu gradjanina i to je uradio. Nevoljno, ali izbora bas i nema jer u protivnom moze doci do privodjenja“ – rekao je Miško i potom dodao:

„Pored navedenog ukoliko dodje do krivicnog postupka,nece se pridruziti krivicnom gonjenju. Bez ikakve zelje da se bilo sta sa sportskog prenese na druge terene i bez namere da u tome ucestvuje.Po meni izuzetno korektan pristup i nije mi jasno zbog cega je na stubu srama! Nestvarno“ – zaključio je na svom Tviter profilu proslavljeni agent.

11
9

1 Komentara

  1. Piško, ne kaki…nije on otišao jer je pozvan, nego jer su ga prijavili da ga je napao na kraju utakmice pa je morao da da izjavu

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter