12
Košarka

FOTO: STARSPORT

PETRUŠEV STIGAO U POLICIJSKU STANICU: Košarkaš Crvene zvezde u pratnji advokata daje izjavu! (FOTO)

Objavljeno: 15.03.23 u 13:20

Videćemo epilog ove priče!

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, Filip Petrušev, danas je u pratnji advokata došao u Policijsku upravu grada Beograda u bulevaru Despota Stefana kako bi dao izjavu povodom napada pesnicom Matijasa Lesora nakon završetka utakmice Partizana Mozzart Bet i Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT

Prilikom dolaska u stanicu Petrušev nije davao izjavu za mnogobrojne medije koji su se okupili, a izgledao je prilično opušteno, te ležerno obučen.

Podsećamo, nakon što je završen večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, francuski košarkaš je nasrnuo na Petruševa, jednog ga odgurnuo, a drugi put udario pesnicom u glavu. Srpski igrač nije reagovao na to.

FOTO: STARSPORT

Lesora su nekako uspeli da obuzdaju Stefan Lazarević, ali i njegovi saigrači koji su bili najbliži.

Nakon meča, Željko Obradović se izvinio Petruševu zbog poteza njegovog košarkaša.

BONUS VIDEO:

3
7

12 Komentara

  1. pička jedna dok provocirao i smejao se sve bilo ok kad osetio tvrdo odma će da tuzi,jebem ti majku Petrusev i tebi. I Čoviću koji te nagovara na sve ovo,picke jedne ciganske vas boli poraz a ne sto je nasrnuo na govno cigansko

    6
    8
    Odgovori
      • To sto ga jenmalo.udario to je za vas za smrtnu kaznu,a kada tatin sin ubije necije dete to se niko.ne buni i ne dize se panika,kakav smo pogan narod,toga ce u sportu biti uvek i bilo je! Kako.smo pogana nacoja,ne podrzavam to sto je uradio Lesor,ali sekta ne moze da podnese poraz pa na sve mogice nacine pokusavaju da se operu od istoga

        4
        3
        Odgovori
    • Teraj se bre i ti i onaj steroidni majmun. Tvoj reprezentativac ti ne valja i još ga nazivaš pogrdnim imenima…nemam šta drugo da ti kažem jer si STOKA.

      5
      4
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter