0
Evropske lige

FOTO: FIFA World Cup @FIFAWorldCup/ Twitter

MANČESTER JUNAJTED ŽELI FRANCUZA: „Crveni đavoli“ nude 120 miliona za napadača Ajntrahta!

Objavljeno: 15.03.23 u 16:30

Mladi francuski napadač igra sezonu karijere u nemačkom klubu

Kako saznaje nemački list „Bild„, napadač Ajntrahta, Randal Kolo Muani, nalazi se na vrhu liste želja Mančester Junajteda.

Engleski klub navodno je spreman da pošalje ponudu u iznosu od 120 miliona evra. Ukoliko se ovo obistini, Nemci bi napravili neverovatan posao, s obzirom da su Muanija doveli prošle sezone iz Nanta bez obeštećenja.

Bundesligaš je rekao da želi da zadrži svog najboljeg golgetera, koji ima ugovor do 2027. ali da će ozbiljno razmotriti ponude koje pređu cifru od 100 miliona. U trku je navodno umešan i PSŽ ali oni još uvek nisu poslali zvaničnu ponudu.

Kolo Muani briljira ove sezone u dresu kluba iz Frankfurta. On je na 33 meča ove sezone u svim takmičenjima zabeležio 16 golova i 13 asistencija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Krajem prošle godine, igrao je finale Svetskog prvenstva u Kataru, kada je bio tragičar. Francuz je u poslednjem minutu produžetka pri rezultatu 3:3, imao zicer situaciju 1 na 1 ali mu je Emiliano Martinez skinuo šut. Argentina je potom slavila nakon boljeg izvođenja penala.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter