0
AdmiralBet ABA Liga

during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ SE IZVINIO PETRUŠEVU: „Lesor je neverovatan igrač sa ogromnom energijom, ali ovo na kraju je bilo bespotrebno“!

Objavljeno: 13.03.23 u 23:50

Trener „crno-belih“ rekao je da je potez njegovog centra za svaku osudu

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu 92:81 u okviru 21. kola regionalne ABA lige.

Imala je Zvezda čak 20 poena prednosti u prvom poluvremenu ali je onda potpuno stala. „Crno-beli“ su ih nadigrali na obe strane terena u drugom poluvremenu i na kraju ubedljivo slavili.

Trener domaće ekipe, Željko Obradović, bio je zadovoljan pobedom svoje ekipe. On je iskoristio priliku i da prokomentariše fizički sukob Lesora i Petruševa i da uputi javno izvinjenje centru Crvene zvezde.

Još jednu stvar želim da istaknem, Matijas Lesor je neverovatan čovek, sa neverovatnom energijom, koji mnogo donosi timu. To što je uradio na kraju utakmice je bespotrebno. Kao trener želim da izvinim Petruševu što ga je dva puta odgurnuo. Da li je provokacija ili nije, to nije razlog. Navijači su nas podigli, ovo je bilo fenomenalno, ali bilo bi bolje da se neke reči nisu čule. Nijedna pobeda na svetu nije važnija od toga da se ponašaš normalno. Ja sam takav – rekao je Obradović.

 

Partizan – Crvena Zvezda , Derbi, ABA Liga 13 – Mart – 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

 

Novinari su upitali najtrofejnijeg trenera u Evropi da prokomentariše izjavu kolege, Duška Ivanovića, koji je izjavio da Partizan zna da će ih Zvezda pobediti.

– Dobro, ja nikad sebi nisam dozvolio da pričam na način da ja znam šta neko drugi misli. Time sam sve rekao. Ja verujem u svoj tim kao što sam uvek verovao, imamo sezonu za sad kakvu imamo, u Evroligi je trenutak gde zavisimo od nas samih što je dobra pozicija. Raspored je težak, izuzetno težak. U Aba ligi imamo pobedu više, to treba da probamo da radimo, da odbranimo i da probamo da imamo prednost domaćeg terena. Kako god, u plej-ofu se zna. To je ovo o čemu pričam, energija, želja i hladna glava, dok do toga dođe… Još jednom ponavljam, jeste čuli nekad od mene da pričam šta neko drugi misli, jel to normlano? Ako mislite da je normlano, šta da radim. Opet pričamo o tome kako neko gleda na stvari, to je to – rekao je Obradović.

 

VESTI O PARTIZANU:

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter