2
AdmiralBet ABA Liga

during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ POSLE PORAZA: „Ono što je najbolje po nas, Partizan zna da ćemo ih pobediti“!

Objavljeno: 13.03.23 u 23:33

Trener „crveno-belih“ imao je ohrabrujuće reči za svoju ekipu nakon teškog poraza.

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu 92:81 u okviru 21. kola regionalne ABA lige.

Imala je Zvezda čak 20 poena prednosti u prvom poluvremenu ali je onda potpuno stala. „Crno-beli“ su ih potpuno nadigrali u drugom poluvremenu i na kraju ubedljivo slavili.

Duško Ivanović, trener Crvene zvezde, rekao je da njegovi izabranici nisu imalu dovoljno agresivnosti u nastavku meča. Takođe je apostrofirao na probelm sa izgubljenim loptama.

– Mislim da smo igrali u većem delu utakmice vrlo dobro, da smo u drugom poluvremenu imali sa izgubljenim loptama, greške u odbrani i napadu, određene probleme u napadu. Tako da… – rekao je Ivanović.

On je upitan da uporedi ovaj meč sa utakmicom od pre par dana, kada je njegov tim ispustio veliku prednost protiv Panatanaikosa.

Nema nikakve veze, ja se izvinjavam vama, ali ovo nema veze sa tom utakmicom. Ali baš nikakve veze.

 

during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Iskusni stručnjak je i pored poraza uveren da će njegov tim zaigrati bolje u nastavku sezone i da će savladati Partizan.

Za mene je najvažnija ovo utakmica i to sam rekao pre utakmice. Osećaj koji ćemo imati ja i moji igrači posle utakmice, nema veze jesmo li dobili ili izgubili, mi smo sigurni da ćemo dobiti. A što je najgore ili najbolje za nas, Partizan zna da ćemo ih dobiti.

Prokomentarisao je i Matijasa Lesora, koji je zadavao velike glavobolje visokim igračima Zvezde.

Imali smo problema sa ličnim greškama naših visokih igrača, mislim da je to bio razlog. Imali smo puno problema sa faulovima, ali mislim da to nije toliko odlučilo, možda u ovoj unutrašnjoj igri protiv Lesora, ali ostalo nije. Mislim da som u napadu u drugom poluvremenu morali da igramo bolje, imali smo neka rešenja, promašili smo dva, tri šuta što kod njih nije bio slučaj. Oni su pogodili, mi smo promašili, to je to.

VESTI O ZVEZDI:

Kada je upitan o lošoj formi Luke Vildoze, Ivanović je rekao da svaki igrač ima uspone i padove, pa i Luka.

Vratiće se Luka, svaki igrač ima tokom sezone uspona i padova, vratiće se on kad bude trebalo – zaključio je Ivanović.

4
3

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter