0
Evropske lige

FOTO: Twitter/sampdoria

KAKVA BORBA SRBA U TORINU: Juventus vodio 2:0, Kostić asistirao, Đuričić se upisao,a Vlahović promašio penal! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.23 u 22:43

Ogromna borba i na kraju pbeda domaćih.

Fudbaleri Juventusa dočekali su Sampdoriju u 26. kolu Serije A, a bio je ovo pravi duel Srba, koji je na kraju pripao domaćinu. Rezultat je bio 4:2, gledali smo sjajan fudbal, a bitne uloge imali su i naši reprezentativci.

Juventus je brzo došao do vođstva, kada je na asistenciju Filipa Kostića pogodio Bremer. Taj pogodak možete pogledati na snimku u prilogu, a 15 minuta posle njega, prednost domaćih udvostručio je Rabio.

Međutim ni to nije bio kraj uzbuđenja u prvom delu igre, jer je Augelo u 31. minutu pogodio za 2:1. Sampdorija je iskoristila nesmotrenost Juventusa i za samo minut, Đuričić postiže gol za izjednačenje.

Nije imala snage ekipa Dejana Stankovića u drugom poluvremenu, a to se videlo odmah od nastvka igre. Domaći to koriste pa u 64. minutu Rabio postiže svoj drugi gol za 3:2. Pet minuta kasnije, Dušan Vlahović je promašio jedanaesterac, da bi konačan rezultat od 4:2 postavio Sule u 94. minutu.

Bio je ovo 18. poraz za Sampdoriju, koja je ostala zakovana za dno tabele. Sa druge strane, Juventus je upisao 16. trijumf, čime zauzima 7. poziciju sa 38 bodova, uz napomenu da im je od ranije oduzeto 15.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter