2
Košarka

Luca Vildoza during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE VILDOZA: „Bili smo u avionu, a onda mi se telefon ‘zapalio’!“ – otkrio da li odlazi iz Zvezde!

Objavljeno: 11.03.23 u 19:10

Negirao tvrdnje!

Kao bomba je danas odjeknula informacija da je grčki Panatinaikos zainteresovan za Zvezdinog košarkaša, Luku Vildozu.

Grčki mediji su preneli ovu vest, tvrdeći da je Vildoza skoro pa pristao na ponudu.

Ipak, Argentinac se oglasio u razgovoru za MONDO i negirao sve ove tvrdnje.

Bili smo u avionu i kad smo sleteli počele su da mi stižu poruke, telefon mi se ‘zapalio’, svi su me pitali za to. Odmah sam pozvao svog agenta, bio je u čudu, prvi put je čuo za to. Normalno je da klubovi prate i gledaju igrače, ništa to nije novo, prate se svi svuda, ali ništa od ovoga nije istina. – započeo je Luka.

FOTO: STARSPORT

Na konkretno pitanje – da li je njegova želja da ostane u Beogradu i naredne sezone, Argentinac je odgovorio.

Sjajno se osećam ovde zaista, život je dobar, volim klub, saigrače. Ne zaboravljam da me je Zvezda vratila u život i pomogla mi da postanem ovo što sam sad. Kada sam se vraćao iz NBA bio sam niko, ne bih ovo postao bez kluba. Da jasno kažem – da, ostao bih i sledeće sezone. Imam i ugovor na još jednu godinu. Naravno niko ne može da zna šta će biti na leto, zavisiće i od rezultata i svega. Videćemo, ali želim da ostanem. – zaključio je Vildoza.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

4
0

2 Komentara

  1. Po meni je „Vetropir“…zenska ga ostavila,odigrao je tri utakmice kao drogiran…?boli njega (ono sto nije primerno)za Zvezdu….ugovori su SUPLJI….kad sam cuo koliko je dobio i uzima Kampaso,zavrtelo mi se u glavi?sta uzvracaju za te pare ?Samo imena???rezultati nigde…odbijam da pratim kosarku…..gluposti samo,zalosno je jedino sto sam star i necu vise doziveti SPORT i njegov DUH!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter