1
Košarka

FOTO: Starsport

KOŠARKAŠ ZVEZDE NA METI PANATINAIKOSA: Grci naneli težak poraz ’crveno-belima!’

Objavljeno: 11.03.23 u 12:02

Vildoza odlazi?

Sinoć su u okviru 28. kola Evrolige odigrali Panatinaikos i Crvena zvezda, gde su izabranici Duška Ivanovića doživeli još jedan poraz 75:66 i tako ih udaljili od borbe za top 8.

Atinjani su počeli loše ovu sezonu sa Dejanom Radonjićem na čelu, koji je nedavno dobio otkaz, a zamenio ga je Kristos Serelis. On se neće dugo zadržati na klupi Panatinaikosa jer će ih od leta preuzeti Pablo Laso.

Na listi želja ovog kluba nalazi se plejmejker ZvezdeLuka Vildoza. On ima ugovor za narednu sezonu, ali se sve više priča o odlasku u slučaju bogatije ponude. Da li će ekipa sa ‘OAKA’ arene uspeti da dovedu Vildozu? Ostaje da vidimo.

Luca Vildoza celebrates during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter