0
Fudbal

FOTO: Tviter/LaLigaEN

ROBERT LEVANDOVSKI ZADOVOLJAN U BARSELONI: ,DNK Barsleone je da igra dobar fudbal!’

Objavljeno: 10.03.23 u 15:57

Poljski napadač nema nameru da napušta ,,Kamp Nou.’’

Golgeter Barselone i kapiten rezprezentacije Poljske Robert Levandovski najavio je da planira da i dalje nosi dres katalonskog giganta i nada se prvoj tituli. Barsa je vodeći tim u La Ligi, a iskusni napadač i bivši igrač minhenskog Bajerna je prvi strelac sa 15 postignutih golova i pet asistencija na 20 mečeva.

On je rekao da imaju dobru prednost, ali da moraju bolje u mnogim utakmicama.

-Imamo dobru prednost u La Ligi, ali moramo bolje u mnogim utakmicama, dosta smo ih dobili sa 1:0. U Kupu Kralja cilj je finale, ali moramo da izbacimo Real. – započeo je on.

Dodao je još da vidi da mladi igrači rade ne samo terenu, nego i na svom mentalitetu, što je sjajno i da je važno da imaju ravnotežu između mladih i starijih igrača.

-Vidim da mladi igrači rade ne samo na terenu, nego i na svom mentalitetu, što je sjajno. Važno je da imamo tu ravnotežu između mladih i starih igrača. DNK Barselone je da igra dobar fudbal, ali moramo da shvatimo da se fudbal menja. Na primer to kako je Barselona igrala pre deset godina možda ne pomaže sada. Mora se naći savršeno rešenje. – nastavio je Poljak.

Leva je još dodao kako ne misli o povlačenju i da može još dugo da igra na visokom nivou.

-Ne mislim o povlačenju jer znam da mogu još da igram na visokom nivou bar nekoliko godina. Koliko će to biti? Videćemo. Sigurno ne jedna ili dve, biće više. Bili bi sjajno da potraje što duže. Sada shvatam i vidim zašto je Barselona ‘više od kluba’. Pre nisam znao na šta misle, ali kada ste unutra i vidite kako sve radi, kako se brinu o vama, shvatate o čemu se radi. – zaključio je Robert Levandovski.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter