0
Evroliga

Marko Guduric (L) and Head coach Dimitris Itoudis during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FENERBAHČE BOLJI OD BARSELONE U DERBIJU KOLA: Povratak Micića i Larkina nedovoljan za raspoložen Makabi!

Objavljeno: 10.03.23 u 22:17

Jedna pobeda i jedan poraz za turske timove. 

Košarkaši Fenerbahčea savladali su ekipu Barselone u derbiju 28. kola Evrolige i to rezultatom 81:73. Uprkos nešto lošijem početku meča, izabranici Dimitrisa Itudisa uspeli su da se vrate, a na kraju dođu do preokreta i bitne pobede u borbi za vrh tabele.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Motli sa 16 koševa, dok je dobru partiju pružio Marko Gudurić, koji je postigao 15 poena i upisao 4 skoka. Skoro 8 minuta danas odigrao je i Nemanja Bjelica koji je stigao do učinka od 3 poena, 2 asistencije i jednog skoka.

Na drugoj strani, najbolji je bio Nikola Mirotić sa 19 poena i 5 skokova, dok je skoro 30 minuta igrao i Nikola Kalinić. Srpski reprezentativac je ubacio 8 poena, a upisao je još po 2 skoka i asistencije.

Na drugoj strani, pravi šok je sačekao ekipu Anadolu Efesa, koja je poražena od Makabija pred domaćom publikom rezultatom 64:86. To je novi poraz za ekipu Ergina Atamana, koji ih može udaljiti od prvobitnog cilja – plasmana u TOP 8.

Na parket se nakon povrede vratio Vasilije Micić, ali je odigrao svega oko 9 minuta uz učinak od 5 poena i 2 skoka.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter