0
Fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015 Partizan v Crvena Zvezda Petar Skuletic (R) and Savo Pavicevic Beograd, 09.18.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA ZAVRŠIO KARIJERU: „Poslednjih godina sam igrao čisto da produžim karijeru. Nisam imao ambiciju!“

Objavljeno: 07.03.23 u 16:40

To bi bilo to!

Nekadašnji fudbaler Partizana, Petar Škuletić (32), odlučio je da završi svoju fudbalsku karijeru.

Rešio sam da stavim tačku na karijeru. Mogao sam po godinama još da igram, ali gledajući kako sam delovao poslednjih godina moje karijere, shvatio sam da je bolje da prestanem. Ponosan sam na sve što sam uradio u karijeri. Kako sam krenuo, kuda sam išao, zaobilaznim putem do Partizana. Nemam za čim da žalim. Poslednjih godina sam igrao čisto da produžim karijeru. Nisam imao ambiciju. – istakao je Škuletić u podkastu ‘Alesto’.

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015
Partizan v Vojvodina
Petar Skuletic (R) celebrate the goal with the Branko Ilic
Beograd, 02.11.2014.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Škuletić se 15 godina profesionalno bavio fudbalom, a posebno će ostati upamćen po sezoni 2014/15 kada je nosio dres Partizana. To je ujedno bila i njegova najbolja sezona u karijeri – na 28 mečeva postigao je 21 gol.

Igrao je za mnogo klubova tokom karijere. Osim Partizana, bio je i u LASK-u, Vojvodini, Zeti, Radničkom iz Niša… Nakon epizode u crno-belom dresu ostvario je zavidnu internacionalnu karijeru – Lokomotiva Moskva, Genčlerbirligi, Monpelje. Potom je nastupao za Sivaspor i Sabah, a poslednji klub mu je bio TSC.

Petar Skuletic Cukaricki – TSC, Superliga Srbije 12.3.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter