0
Evropske lige

FOTO: Paris Saint-Germain/Twitter

NAPADAČ PARI SEN ŽERMENA ZAVRŠIO SEZONU: Brazilac mora na operaciju!

Objavljeno: 07.03.23 u 10:21

Nejmar povredio skočni zlob.

U pobedi njegovog tima nad Lilom (4:3) 19. februara u Parizu 31-godišnji napadač pretpeo je povredu zgloba i kao u prethodnim godinama potrebna mu je operacija kako bi izbegao težu povredu. ,,Sveci’’ su objavili da će se Nejmar oporavljati tri-četiri meseca pre nego što počne sa treninzima.

I u ranijim periodima je doživeo brojne povrede desnog stopala i zbog toga je propustio dva meča Svetskog prvenstva, nakon što se povredio na meču sa Srbijom. Propustio je i Kopa Ameriku 2019. godine nakon što je pokidao ligamente u istom zglobu, a 2021. godine morao je da propusti nekoliko nedelja zbog iste povrede.

Ove sezone postigao je 13 golova uz 10 asistencija u Ligi 1, a njegov tim je lider na tabeli sa osam prednosti ispred prvog pratioca Marseja. PSŽ igra revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna, a iskusni napadač će im značajno nedostajati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter