0
Fudbal

Igor Duljaj Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IGOR DULJAJ ISPRIČAO SJAJNU PRIČU: Evo kako je njegov brat otkrio Nemanju Matića! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.23 u 17:55

Veoma zanimljivo!

Fudbaleri Partizana sutra od 18 časova i 30 minuta u okviru 25. kola Mozzart Bet Superlige Srbije dočekuju ekipu Kolubare.

Pred ovaj meč, na konfereciji za štampu govorio je trener Parnog valjka, Igor Duljaj.

Tom prilikom, Duljaj je otkrio priču kako je njegov brat, Joakim, prepoznao veliki talenat Nemanje Matića još dok je nastupao za Kolubaru u trećem rangu takmičenja.

Drago mi je što ste me to pitali, moj stariji brat Joakim je bio trener Kolubare u periodu kada je igrao Nemanja Matić, bili su tada u trećoj ligi. Moj brat je imao dosta kritika što je pustio mladog i mršavog igrača. Tada me je zvao kada sam bio u Šahtjoru, rekao mi je dođi da vidiš jednog igrača, možda ga preporučiš Šahtjoru. Rekao sam ne mogu da preporučim igrača koji igra u trećoj ligi, bio je to meč protiv Radničkog sa Novog Beograda, odgledao sam taj meč i strašno me je podsetio na Slavišu Jokanovića. Moj brat gaji velike simpatije prema Kolubari i ima tamo dosta prijatelja. – otkrio je trener Partizana.

Ipak, kao i svi u porodici i brat Joakim navija i podržava Partizan.

Naravno, ne samo da navija, već kao i cela porodica voli Partizan. – istakao je Duljaj.

Nemanja Matić profesionalnu karijeru je započeo u Kolubari, da bi nakon slovačkih Košica zaigrao za Čelsi, Vitese, Benfiku, pa potom ponovo Čelsi, a nakon toga Mančester junajted i Romu gde nastupa danas.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter