0
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ ŽELI PODRŠKU OD GROBARA PRED KOLUBARU: Veruje da Partizan može da bude još agresivniji! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.23 u 14:33

Imao je šta da kaže.

Pred utakmicu Partizana i Kolubare, koja će se igrati u sredu od 18.30 časova na stadionu u Humskoj, medijima se obratio trener crno-belih Igor Duljaj. On se prvo osvrnuo na protekli večiti derbi, koji je dobila Crvena zvezda minimalnim rezultatom, a potom je pričao i o tome šta očekuje od ekipe, dok je na samom kraju uputio poziv navijačima Partizana.

– Pozitivna stvar je drugo poluvreme, jer je tim fizički dominirao, imali smo dosta šansi, što je dobra stvar protiv protivnika kao što je Zvezda, loša stvar je što smo stegnuto ušli u meč, Zvezda je to iskoristila na početku utakmice. Utisci su se slegli, to je završena priča i kao što sam rekao svaka sledeća utakmica je za nas najvažnija – počeo je Duljaj.

Veruje Duljaj da jegov tim može da bude još agresivniji, kao i da je on već odavno u sistemu, pa mu period upoznavanja i privikavanja na tim nije potreban.

– Verujem u kontekstu da moramo da budemo još agresivniji. To je ono što mogu da obećam. Ja sam u sistemu od kako je Savo Milošević bio tu, znamo se, nije potreban period za upoznavanje. Važnije mi je od toga kako ćemo mi da uđemo u meč, sada se bavim samo svojom ekipom. Analizirao sam Kolubaru, mogu sa tri i četiri pozadi, da menjaju sistem, ali mi je najbitnija moja ekipa, tražim od svojih igrača da budu borbeni, agresivni i to je u ovom momentu najvažnije, da osvojimo tri boda.

Posebnu poruku, imao je trener crno-belih za svoje igrače, uz reči da na klupi i na terenu buzdaju emocije, kako ne bi dovijali nepotrebne kartone.

– Svako nesportsko reagovanje može da bude sankcionisano kartonima, kao što je bilo na mečus a Zvezdom. Moramo da budemo obazrivi, tražiću to od njih. Ponesu emocije, ali emocije moraju da se kontrolišu – istakao je Duljaj i dodao:

VESTI O PARTIZANU:

– Rekao sam, emocije morate da kontrolišete, nisam više mlad kao što sam bio, imam iskustvo iz Šahtjora, dosta sam tamo naučio, možeš da planeš, ali sve je stvar samokontrole.

Na samom kraju, trener Partizana pozvao je navijače da podrže njegov tim.

– Moram da uputim u svoje lično ime želju za mobilizaciju navijača, imao sam dosta poziva od bivših trenera Partizana, koji su mi dali ogromnu podršku, mnogo je važno da nas bude što više na stadionu. Meni to mnogo znači, ali i igračima. Zadovoljan sam podrškom u derbiju. Navijači su nam od izuzetne važnosti.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter