0
Evropske lige

FOTO: Sampdoria

STANKOVIĆ REVOLTIRAN NA KONFERENCIJI: ‘Zašto ne pričamo o Vinksu i Rinkonu!?

Objavljeno: 06.03.23 u 14:23

Nastavljaju grčevitu borbu za opstanak.

Sampdorija je juče u okviru 25. runde italijanske Serije A odmerila snage sa Salernitanom. Tim Dejana Stankovića nalazi se u izuzetno nezgodnoj poziciji i grčevito se bore za opstanak. Juče smo videli jedan izuzetno podjednak duel, koji je okončan nerešenim ishodom, bez pogodaka. Na konferenciji nakon meča Stanković je bio pomalo nervozan.

‘Mogao sam da napravim tri izmene, ali nisam… Nije mi se dopalo, promenio sam stvari kako ne bismo upali u probleme. Bila je reakcija na poluvremenu, ali izostanci igrača su nas koštali. Ne bih da to bude izgovor, ali tako je kako je. Sabiri je deo tima koji ima 25 fudbalera.’ – rekao je Stanković, a zatim pomalo otresito, postavio pitanje novinaru:

‘Zašto ne pričamo o Vinksu i Rinkonu koji su ostavili dušu na terenu? Zanoliju ili Amioneu? Što pravite kontroverzu od toga, to je treće ili četvrto isto pitanje?’ – zaključio je Stanković.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter