0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot/Arena Sport

NEDOVIĆEV I KAMPACOV IZRAZ LICA SVE GOVORI: Baš ovako je Crvena zvezda igrala protiv Cibone! (FOTO)

Objavljeno: 06.03.23 u 08:20

Moraće što pre da zaborave poraz.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su juče od ekipe Cibone u 20. kolu AdmiralBet ABA lige i to rezultatom 85:81. Ni najveći optimisti u hali, definitivno nisu ni sanjali da možda i najjeftniji tim u ligi, koji je već odavno otpisan, može da napravi problem, a tek i savlada aktuelnog šampiona.

Ipak, izabranici Josipa Sesara pokazali su ogromnu želju, bili su uporni, a uz nekoliko teških šuteva i zasluženo srušili crveno-bele. Beogradski tim, šutnuo je čak 41 trojku na utakmici, što je u jednu ruku nametnula i Cibona, posebno u momentima kada je igrala zonsku odbranu.

Momenat koji je uhvatila kamera televizije Arena sport, možda i najbolje opisuje ovu utakmicu Zvezde. U pitanju je kadar koji je snimljen na klupi gostiju, gde su jedan pored drugog sedeli Nemanja Nedović i Fakundo Kampaco.

FOTO: Screenshot/Arena Sport

Na njihovim licima moglo se videti očajanje zbog lošeg izdanja Crvene zvezde, a svoje nezadovoljstvo iskazao je i trener Duško Ivanović na konferenciji za medije.

1
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter