0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Josip Sesar during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cibona Zagreb at Aleksandar Nikolic Hall on November 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER CIBONE NAKON POBEDE NAD ZVEZDOM: ‘Budimo iskreni, niko nije očekivao da pobedimo!’

Objavljeno: 05.03.23 u 22:23

Malo je reći da se radi o iznenađenju kola.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su od ekipe Cibone u 20. kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 85:81. Nisu crveno-beli bili svoji od samog starta utakmice, što je Cibona malo po malo koristila i na kraju potpuno zasluženo stigla do pobede. Nakon meča, svoje utiske izneo je trener Cibone.

FOTO: KK Cibona/Marin Susic

‘Ajmo da budemo realni i iskreni. Ko je god dolazio u dvoranu nije očekivao da će se ovako završiti. Ali, kako je utakmica išla, kako je vreme prolazilo, mi smo sve više verovali, tražili na klupi rešenja kako da napadamo Zvezdu i pokušamo da je pobedimo. Zvezda se nije snašla na našu zonu, a imali smo i sreće, jer je to jako važno za dobijanje ovakve utakmice. Majcunić i Radovčić su postizali čudesne poene’ – rekao je Sesar i potom dodao:

FOTO: KK Cibona/Marin Susic

‘Naravno da je uoči utakmice bio prisutan i neki strah, jer smo imali neka propadanja, gubili neke utakmice s velikom razlikom ove sezone. Međutim, kako je vreme odmicalo sve smo više rasli, da bi došli do toga da primimo samo 14 poena u zadnjih deset minuta. Ova je pobeda velika stvar i za moje momke i za mene, svašta smo prolazili, stvari koje nemaju veze s košarkom.’ – zaključio je on.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter