0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

TEN HAG OTVORIO DUŠU: Holanđanin prvi put progovorio o sukobu sa Ronaldom, ovo je njegova strana priče!

Objavljeno: 05.03.23 u 13:53

Bila je to hrabra odluka iskusnog stratega!

Kristijano Ronaldo se tokom novembra pojavio u jednom podkastu, gde je bez dlake na jeziku isprozivao klub, trenera i većinu tadašnjih saigrača iz redova Mančester junajteda. Portugalac je primetno nezadovoljan i razočaran želeo da javno progovori o svemu.

U klubu su brzo doneli odluku, Portugalac je precrtan i došlo je do prekida saradnje. Nije dugo čekao Ronaldo na novi angažman. Retko koji tim na planeti nije želeo jednog od najboljih pojedinaca u istoriji fudbala, a on je izabrao Al Nasr iz Saudijske Arabije.

Mančester je zaista zablistao u nastavku sezone i ekipa pod komandom Erika Ten Haga pruža fenomenalne partije. Prvi put od Ronaldovog odlaska i sukoba sa njim, Holanđanin je o svemu progovorio javno.

-Imao sam svoje razloge zbog kojih sam otpisao Ronalda. Ti razlozi su bili očiti. Znao sam kakve mogu biti posledice takve odluke, bilo mi je jasno da mogu biti i negativne po mene. Nisam se brinuo, spavao sam mirno. Čak i tokom tih noći. Na meni je da donosim odluke u interesu tima – kazao je trener Junajteda i dodao:

-To je moj posao i moja odgovornost. Stojim iza svojih odluka. Naravno, nemate uvek puno vremena za nešto što morate da učinite. Tada smo imali 10 dana da odlučimo šta da radimo – konstatovao je Holanđanin.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter