0
Košarka

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije Play Off season 2017-2018 Partizan v Crvena Zvezda (Game Two II) Pero Antic Belgrade, 30.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PERO ANTIĆ POKREĆE HUMANITARNU AUKCIJU: Na njoj će biti dres u kojem je osvojio Evroligu!

Objavljeno: 05.03.23 u 17:03

Odazvao se pozivu.

Predsednik Košarkaške federacije Severne Makedonije Pero Antić, objavio je da će na aukciju staviti dres koji je nosio u Fenerbahčeu iz sezone kada je osvojio Evroligu. Aukcija će biti humanitarnog karaktera, dok će prihod ići ljudima u Turskoj koje je nedavno zahvatio stravičan zemljotres.

Antić se tako odazvao pozivu nekadašnjeg saigrača i kapitena Fenerbahčea Meliha Mahmutoglua, koji je ove aukcije i pokrenuo.

– Ovih dana, uz pomoć moje braće Volkana Demirela i Meliha Mahmutoglua, staviću na aukciju svoj igrački dres iz finala protiv Olimpijakosa i sav novac će otići ljudima kojima je najpotrebniji – napisao je Antić na svom Instagram profilu.

Podsećamo, nešto ranije, pozivu Mahmutoglua se odazvao i Bogdan Bogdanović, koji je poslao svoj dres Atlanta Hoksa.

– Pričao sam sa Bogdanom, istakao je da mu je veoma žao i da deli našu bol. Želeo je da da svoj doprinos. Stavićemo njegov potpisani dres na aukciju. Sav prihod će otići u humanitarne svrhe – napisao je tada Mahmutoglu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter