10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Cibona/Marin Susic

OGLASIO SE DUŠKO IVANOVIĆ POSLE BRUKE ZVEZDE U ZAGREBU: „Ovo je nedopustivo, bili smo poremećeni od početka do kraja!“

Objavljeno: 05.03.23 u 17:59

Retko ko je ovo očekivao.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet doživeli su težak poraz od Cibone u Zagrebu, rezultatom 85:81 u 20. kolu AdmiralBet ABA lige. Nakon ovog meča, medijima se na konferenciji obratio trener srpskog tima Duško Ivanović, koji je čestitao Ciboni uz velike zamerke na račun njegovog tima.

– Čestitam Ciboni, imali su više želje, borili su se više nego mi, njihov pristup igri je bio bolji nego naš. Crvena zvezda ne može ovako da igra, ovo je nedopustivo. Ne umanjujem uspeh Cibone, odigrali su izvanredno sa puno samopouzdanja, a mi smo, pored toga što smo imali veću prednosti igrali bez strpljenja i ispustili utakmicu – počeo je Ivanović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Na pitanje da li ih je Cibona svojom igrom poremetila, Ivanović odgovara da nije, ali da su sami bili poremećeni od starta pa do kraja utakmice.

– Nije nas poremetila Cibona, mi smo sami poremećeni bili od početka do kraja. Pristup nije bio onakav kakav treba da bude.

11
11

10 Komentara

  1. Nema hemije u timu nema energije ,gube se dobijene utakmice,dovoljno je da protivnik pojaca odbranu i mi smo u ogromnom problemu

    1
    0
    Odgovori
  2. Igrate sa tri neka, pa igrajte sa tri lopte, Nedović,Valdoza i Kampaco ne znaju šta znači odbrana, ni da igraju malo i za tim a ne samo za sebe.Igrajte malo i sa centrima.Ku zmić za pet minuta kad igra uhvati više lopti u odbrani nego ova trojica.Oni su dobri igrači ali se ne pobednike samo putem.

    1
    0
    Odgovori
  3. Gledaju vas navijaci koji 100 puta manje zaradjuju, treba da vas je sramota i kako igrate i kakve izjave dajete. Niste vi volinteri.

    6
    3
    Odgovori
  4. Pa nama je stvarno muka od objašnjenja da igrači nisu bili motivisani,nisu bili dobri u odbrani u napadu,nisu se sastavili i sl.važno je da ste svi složni kada uzimate plate,a pali ste da dno odakle Vas je navodno izvukao novi trener.Nema rezultata ,nema love možda će vas to sastaviti.Ko još za nerad dobija platu?

    6
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter