1
Fudbal

FOTO: Twitter/LFC

LIVERPUL PONIZIO JUNAJTED U NAJVEĆEM DERBIJU ENGLESKE: Sedam golova u mreži gostiju i ogromna bruka! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.23 u 19:58

Nisu znali šta ih je snašlo.

Fudbaleri Liverpula ponizili su ekipu Mančester junajteda u 26. kolu Premijer lige sa čak 7:0. Najveći derbi Engleske protekao je potpuno u znaku domaćeg tima, koji se nijednog momenta nije zaustavio, već je nastavio da dodatno ponižava goste.

Strelci za ekipu Jirgena Klopa bili su Salah, Gakpo i Nunjez po 2 puta, kao i Firmino u samoj završnici utakmice. Junajted je na terenu delovao kao niželigaška ekipa, koja je došla da odigra trening utakmicu, a nakon ovoga, nema sumnje da će im trebati vremena za oporavak.

Pre prvog gola Liverpula, Junajted je „nešto i pokazao“, dok je promenu na semaforu postavio Gakpo u 43. minutu. Njega je proigrao Robertson, nakon čega je Holanđanin u kaznenom prostoru prevario jednog igrača Junajteda i doneo vođstvo Liverpulu.

Od tog momenta, Mančester junajted više niej postojao na terenu. Svemu tome svedoči čak 6 golova u mreži tokom drugog poluvremena.

Nunjezov gol u 47. minutu brzo je zaboravljen od strane domaćih, koji su novi postigli već 3 minuta kasnije, a strelac je ponovo bio Gakpo. Salah u 66. povećava na 4:0, a Liverpul to nije stao, želeo je propisno da kazni Mančesterovu očajnu igru.

Tačku na sve stavio je prvo Nunjez u 75. potom Salah u 83, a na kraju i Firmino u 88. minutu za neverovatnih 7:0.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter