0
Košarka

FOTO: Twitter/@FBBasketbol

BJELICA PORUČIO: „Prošla noć bila je jedna od onih kojih ću se zauvek sećati!“

Objavljeno: 04.03.23 u 20:42

Oglasio se putem društvenih mreža!

Košarkaši Fenerbahčea sinoć su demolirali na svom terenu ekipu Virtusa – 104:72 u okviru 26. kola Evrolige. Turska ekipa sada je na skoru 15-9.

Utakmicu je obeležio povratak Nemanje Bjelice na teren. Srpski košarkaš je zaigrao po prvi put ove sezone. Nije imao previše zapažen učinak – dva poena (1/6 iz igre za 11 minuta), dve asistencije i skok.

Međutim, učinak je bio u drugom planu jer nema sumnje da će se Nemanja vratiti u prepoznatljivu formu.

Prošla noć bila je jedna od onih kojih ću se zauvek sećati. Hvala navijačima Fenerbahčea na ovacijama. Prošlo je osam godina otkad sam poslednji put izašao na taj teren, a vi ste me i dalje dočekali i učinili da se osećam kao jedan od vas. – započeo je srpski košarkaš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Bjelica (@nemanjabjelica8)

Nada se da će navijačima Fenera vratiti na parketu za podršku koju je dobio.

Ovo je bio i uvek će biti dom za mene. Svima koji su me podržavali, organizaciji koja se potrudila da me vrati iz NBA, medicinskom osoblju koje mi je pomoglo da se vratim zdrav, nadam se da ću vam se odužiti na terenu. Hvala vam! – napisao je Bjelica.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter