0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA DERBIJU „PUCALE GLAVE“, BELIĆ I MILUNOVIĆ NAJGORE PROŠLI: Fudbaler Partizana završio na ušivanju! (FOTO)

Objavljeno: 03.03.23 u 22:58

Viđena je oštra igra.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana  u 24. kolu Mozzartbet Superlige Srbije u 169. večitom derbiju rezultatom 1:0. Viđena je borba do poslednjeg atoma snage na obe strane, a sve to odrazilo se i u nekoliko oštrih startova, kao i suadar između igrača.

Jedan se dogodio u 72. minutu, kada je Aleksandar Pešić pokosio Kristijana Belića. On je u skoku udario Belića u glavu, pa je fudbaler crno-belih pao na zemlju i tako ostao da leži nepomičan. Podsećamo, pre ovoga, Belić se sudario sa Kataijem, zbog čega je nosio povez.

during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Na svu sreću, nakon interevncije lekarske ekipe, jedan od najboljih fudbalera Partizana na ovom derbiju je na kratko izgubio svest, ali je uspeo da se pridigne, nakon čega je napustio teren. On je, prema informacijama iz kluba, trenutno u bolnici i ići će na ušivanje.

– Kristijan Belić je trenutno u Opštoj bolnici „Belmedik“ gde mu je urađen skener glave. Zbog udarca koji je zadobio, čeka se na pregled kod neurohirurga, a zatim će otići na ušivanje posekotine od 4 cm – saopšteno je iz Partizana.

U redovima Zvezde ništa bolje nije prošao Nemanja Milunović, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu, dok je igru napustio posle sudara, potpuno krvav.

DA LI JE PEŠIĆ ZASLUŽIO CRVENI KARTON: Brutalno je pokosio Belića – fudbaler crno-belih ležao nepomičan! (VIDEO) 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter