7
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI JE PEŠIĆ ZASLUŽIO CRVENI KARTON: Brutalno je pokosio Belića – fudbaler crno-belih ležao nepomičan! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.23 u 22:15

Videli smo nekoliko sudara, ali deluje da je ovaj bio najžešći.

Pobedu u 169. večitom derbiju, odnela je Crvena zvezda, koja je bila bolja od Partizana rezultatom 1:0. Videli smo na ovoj utakmici mnoštvo neopreznih startova, koji su dovodili do sudara igrača, ali i do prekida.

Jedan se dogodio u 72. minutu, kada je Aleksandar Pešić, maltene pokosio Kristijana Belića. On je u skoku udario Kristijana Belića u glavu, pa je fudbaler crno-belih pao na zemlju i tako ostao da leži nepomičan.

Na svu sreću, nakon interevncije lekarske ekipe, jedan od najboljih fudbalera Partizana na ovom derbiju, se pridigao, ali je ipak napustio igru. Igor Duljaj je odlučio da ga zameni Traore.

Pešić je dobio žuti karton, a deluje da je bilo i elemenata za direktan crveni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

9
5

7 Komentara

  1. Dok je na celu drzave covek koji daleko vise mrzi Partizan nego sto voli svoj klub,a Partizan vode prodane duse MV,IK i drugi MV,trpicemo TEROR samo ako zna da volimo Partizan.

    2
    1
    Odgovori
  2. Skoro smo imali priliku da na tv vidimo kako se donosi odluka. Sudija daje zuti karton, iz var sobr ga upozoravaju na sporni prekrsaj,sudija gleda snimak i menja svoju odluku-direktan crveni.Tako se sudi i donose odluke sa sto manje sumnje u ispravnost iste.

    3
    0
    Odgovori
  3. Sve dok sudije sude po političkoj direktivi Zvezda će u prvenstvima ubedljivo biti prvak.Predlažem proglašenje prvaka odmah na početku prvenstva,ostali klubovi da se bore za poz.od drugog do zadnjeg mesta.

    8
    3
    Odgovori
    • I dalje svaki sporan faul se svira za Zvezdu.Erakovi pravi faul za zuti nesvira se.Odguruje Rikarda ovaj ga povlaci za glavu Erakovic pada kao mrtav.Sudija daje crveni on ustaje i baca saigracu pet rukom kao a sam ga navukao ivama je to ok.bravo za sudiju rezim je opat pobedio.

      9
      3
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter