0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

JOŠ UVEK BOLI PORAZ OD HRVATSKE: Brazilski napadač poručio je da nikad neće zaboraviti poraz koji je srušio snove o osvajanju Svetskog prvenstva!

Objavljeno: 03.03.23 u 14:30

Rišarlison se neće zaustaviti dok ne osvoji ,,Boginju’’.

Reprezentacija Brazila je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru 2022. eliminisana od Hrvatske posle boljeg izvođenja penala.

Petostruki prvak sveta je poveo u 106. munutu golom Nejmara, ali je Bruno Petković u zadnjim minutima izjednačio. Apsolutni heroj meča bio je golman zagrebačkog Dinama Dominik Livaković.

Napadač Totenhema je za sajt FIFA rekao da je to jako bolno.

– Baš sam juče gledao taj video sa svojim fizioterapeutom. Imam fizioterapeuta kod kuće. Pokazao sam mu video na mobilnom, nisam mogao da verujem šta se dogodilo. – započeo je napadač o izjednačujućem pogotku Hrvatske kada su mnogi mislili da je utakmica rešena.

Vatreni su se posle boljeg izvođenja jedanesteraca plasirali u svoje treće polufinale Svetskih prvenstava, ali ih je tamo zaustavila Argentina, rezultatom 3:0.

– Ne znam, nema objašnjenja za to. Nikada nismo imali sedam igrača na protivničkoj polovini, posebno ne četiri minuta pre kraja, tako da ne znam. Prosto je trebalo da se dogoditi tako – nastavio je on.

Brazil se kući vratio bez titule, na razočarenje većine njihovih stanovnika.

Rišarlison je dodao da veruje da će u budućnosti ostvariti taj uspeh, i da imaju san u koji veruju.

– Poraz nam je bio još bolniji jer su ljudi verovali u nas, a mi smo imali snažan tim. To je i razlog zašto smo imali osećaj da možemo otići dalje. Bio je to težak trenutak koji će nam ostati u sećanju dugo, sve dok ne osvojimo Svetsko prvenstvo. – zaključio je napadač pevaca.

On je na 42 nastupa postigao 20 golova za ,,Selesao“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter