0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ SLIKOVITO OPISAO PARTIZAN: „To je neka slika, a ima malo i tona – tako treba da izgledamo!“ (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.23 u 21:36

Čestitao je Zvezdi na trijumfu.

Fudbaleri Partizana poraženi su od Crvene zvezde u 169. večitom derbiju i to rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Aleks Vigo u 5. minutu, a svoje utiske po završetku susreta izneo je trener gostiju Igor Duljaj.

Očigledno je bilo da je Partizan bio znatno bolji u drugom poluvremenu, što je konstatovao i Duljaj uz slikovit opis igre njegovog tima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Čestitke kolegi na pobedi. Bili ste u pravu, dva totalno različita poluvremena. Prvo smo bili uspavani, nismo mogli da dođemo do igre i pasa. U drugom se promenilo, naterali smo Zvezdu da igra sa pet pozadi, da čuvaju gol. Imali smo prilike, to je neka slika, ima i malo tona… Tako treba da izgleda Partizan. Slika se pojavila, ima i tona. Momci moraju da igraju i uživaju u fudbalu. Kada kažem da uživaju, ne kažem da treba da udare i traže odgovornost, da imaju loptu u svojim nogama – počeo je Duljaj i dodao:

– Čak i kada gubite i dobijate, morate da vidite šta je dobro. Kada izgubite, vidite kako gubite, a ovako kako se dobijete. Ja poštujem protivnika, da li bilo 3:0 ili 5:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter