0
Domaći fudbal

FOTO: FK Napredak Kruševac

NAPREDAK SLAVIO NA GOSTOVANJU U NOVOM SADU: Drugi trijumf u nizu od dolaska Perišića! (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.23 u 15:58

Nova pobeda za Kruševljane.

Fudbaleri Napretka iz Kruševca, savladali su ekipu Mladosti GAT u 24. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 0:1. Ovaj susret, ispostaviće se, rešen je već u 10. minutu, kada su gosti stigli do gola, pa su tako uspeli da zabeleže drugu pobedu u nizu, što im nije pošlo za rukom još od sredine oktobra.

Dolazak Dragana Perišića u Kruševac, očigledno je izazvao bitnu reakciju ekipe, koja se polako ali sigurno vraća na pobednički kolosek. Pobednički pogodak na ovom meču, postigao je Jovanović nakon kornera i odbijene lopte.

Nespretno su reagovali domaći fudbaleri, odbili su prvi šut, ali je potom lopta stigla do Jovanovića, koji je sa oko 20-tak metara zatresao mrežu novosadske Mladosti GAT.

Bio je ovo sedmi trijumf u sezoni za Napredak, pa sada sa 25 bodova, zauzimaju 10. poziciju na tabeli domaćeg prvenstva. Sa druge strane, ekipa Mladosti, nalazi se na samom dnu tabele sa 16 bodova.

U narednom kolu, Mladost GAT će dočekati Radnički iz Niša, dok će Napredak ugostiti Spartak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter