0
Fudbal

FOTO: Twitter/@NUFC

LORIS KARIJUS PONOVO MEĐU STATIVAMA: Zaigrao posle dve godine, međutim svi komentarišu ovaj detalj! (FOTO)

Objavljeno: 28.02.23 u 10:15

Mnogima je to upalo u oči!

Loris Karijus bio je na golu Njukasla u finalu Liga kupa protiv Mančester junajteda. Svrake su poražene sa 2:0, ali nemački golman nije kriv za golove.

Zanimljiva je priča kako je uopšte dobio priliku da zaigra u finalu s obzirom da je treći golman tima.

Nik Poup, prvi golman, imao je crveni karton i bio je suspendovan. Sa druge strane, drugi izbor za Njukasl na poziciji golmana je Martin Dubravka, koji je ove sezone nastupao za Junajted, te zbog toga nije imao pravo da zaigra.

Tako je šansu dobio Karijus. Umesto da se priča o njegovim intervencijama, britanski mediji komentarišu rukavice, koje su u retro stilu.

Proizvodi ih jedna nemačka kompanija koja u izradi ne koristi sirovine životinjskog porekla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORIS KARIUS (@loriskarius)

Naravno, Loris Karijus je u žižu javnosti došao tokom finala Lige šampiona 2018. godine. Nemački golman, koji je tada branio za Liverpul, direktno je kriv za dva gola Real Madrida. Međutim, nakon nekoliko meseci, utvrdilo se da je branio sa potresom mozga.

Takođe, poslednjih meseci je postao aktuelan s obzirom da je stupio u vezu sa zgodnom italijanskom voditeljkom, Diletom Leotom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORIS KARIUS (@loriskarius)

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter