1
Evroliga

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 17.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EVROLIGAŠI MOGU DA SE POJAČAJU DO PONOĆI: Da li će večiti reagovati u poslednjem momentu!?

Objavljeno: 28.02.23 u 15:58

Tada ističe rok.

Klubovi koji nastupaju u Evroligi, imaju rok do ponoći da registruju nove igrače za to takmičenje. Samim tim, postavlja se pitanje i da li će srpski predstavnici Partizan Mozzartbet i Crvena zvezda Meridianbet reagovati i pojačati svoj roster.

Što se tiče crveno-belih, trener Duško Ivanović, danas je otklonio dileme oko potencijalnih dolazaka, rekavši da ništa neće raditi u poslednjem momentu. Očigledno su u Crvenoj zvezdi zadovoljni zbog činjenice da će Kampaco nastupati u nastavku Evrolige, dok im nešto više za ovu sezonu, ne treba.

Poslednjeg dana ne možemo ništa. Ni ponavljači poslednji dan ništa ne rade.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sa druge strane, iz redova crno-belih se nisu oglašavali, ali su do sada isticali, da se pojačanja neće dovoditi – samo da bi se dovela, već da će klub reagovati u slučaju da se stvori dobra prilika. Navijači naravno, uvek priželjkuju nova ime,a a da li je to realno, videćemo uskoro.

Što se tiče ostalih ekipa iz Evrolige, deluje da je sada izvestan povratak Tajlera Dorsija u Evropu, a najbliži potpisu je Fenerbahče, o čemu smo pisali.

2
1

1 Komentara

  1. Partizanu ce trebati pojacanja za domacu ligu, obzirom da moze angazovati samo 4 stranca, a da ima skracen roster… Bilo bi dobro da se dovedu Milutinov i Gagic na dvomesecnu pozajmicu, a Jaramaz takodje na pozajmicu i razmenu…Na primer, nama Jaramaz na dva meseca, a Bajernu Papapetru, ili slicno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter