1
Fudbal

FOTO: Starsport

STANOJEVIĆ PORUČIO: „Ne razumem odluke sudije, Fenerbahčeu nije potrebna takva pomoć, sjajan su tim!“

Objavljeno: 27.02.23 u 14:15

Nezadovoljan!

Od kada je preuzeo tim Konjaspor, Aleksandar Stanojević ne uspeva da pronađe način da trge tim koji se nalazi u lošoj formi.

U domaćoj ligi njegov tim, od njegovog dolaska još uvek ne zna za postignut gol, a upisali su i sve poraze. Poslednji je bio veoma ubedljiv, 4:0, od Fenerbahčea.

Fener jeste bio bolji, baš je dobro igrao, ali bilo nam je teško posle isključenja. – istakao je bivši trener Partizana.

FOTO: Twitter/@konyaspor

Definitivno nije bio zadovoljan suđenjem u ovoj utakmici.

Ne razumem odluke sudije, u prvih 15 minuta dao nam je tri žuta kartona. Ni zbog čega. Zbog priče. A pre utakmice su nam rekli za nova pravila, da igrači mogu o nekim situacijama da razgovaraju sa arbitrima triput, a onda je momcima posle malih prigovora pokazivao žute kartone. Tako su nas „ubili“. Fenerbahčeu nije potrebna takva podrška, jer je sjajan tim i to je pokazao. – istakao je srpski stručnjak.

Protiv Fenera nije na raspolaganju imao određene igrače, naredni duel je šansa da se njegov tim pokaže u najboljem svetlu.

Nismo mogli da koristimo nove igrače, među njima ni nove napadače. Za naredni duel ćemo imati više opcija i šansu da pokažemo sebe u boljem svetlu. – zaključio je Stanojević.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter