3
Fudbal

FOTO: Twitter/@konyaspor

UŽASNA SERIJA ALEKSANDRA STANOJEVIĆA SE NASTAVLJA: Konja bez pobede i postignutog gola otkad je Srbin na klupi!

Objavljeno: 26.02.23 u 08:36

Velike muke.

Krajem januara nekadašnji trener Partizana, Aleksandar Stanojević, preuzeo je turski Konjaspor sa ciljem da ih izvuče iz krize. Ipak, srpskom treneru ne ide najbolje za sada.

Od njegovog dolaska ekipa još uvek nije postigla pogodak, a upisano je četiri poraza u turskoj ligi, a jedan i u Kupu Turske.

Sinoć su Stanojevićevi izabranici deklasirani od Fenerbahčea sa ubedljivih 4:0, te je ovo produžilo negativnu seriju.

FOTO: Twitter/@konyaspor

Odmah nakon što je preuzeo tim, Konja se sastala sa Gacijantepom u Kupu. Za sada jedini pogodak od kada je na klupi Stanojević postigao je Diof u poslednjem minutu nadoknade produžetka, kojim su izboreni penali, ali su posle izvođenja jedanaesteraca fudbaleri Konje eliminisani.

Potom kreće serija poraza u turskom prvenstvu i to bez postignutog gola. Dogodila su se četiri vezana poraza – od Ankaragučua (1:0), Bašakšehira (2:0), Istanbulspora (1:0) i na posletku od Fenerbahčea, 4:0.

Ipak, Konja se još uvek dobro drži na tabeli, uprkos velikom nizu poraza, međutim, jasno je da situacija nije dobra i da će Aleksandar Stanojević što pre morati da pronađe dobitnu formulu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

3 Komentara

  1. A.Stanojević je najpre rasturio Partizan a sada to isto radio i u Turskoj.To je čovek koji bi morao da bude proteran iz fudbala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter