1
Domaći fudbal

Nemanja Jovic (R) and Dragoljub Srnic Radnicki Kragujevac v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Cika Daca on August 28, 2022 in Kragujevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘CRVENI ĐAVOLI’ IZ KRAGUJEVCA POBESNELI: ‘Nefudbalski termini se bojkutuju! Fudbal se igra zbog navijača, a ne profitera!’

Objavljeno: 26.02.23 u 21:35

Revoltirani odlukom saveza.

Fudbaleri Partizana trebali su danas od 16 časova i 30 minuta da dočekaju ekipu Radničkog 1923 u okviru 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Međutim, od fudbala danas neće biti ništa. Naime, kako su naveli iz Partizana, meč je odložen zbog loših vremenskih uslova. Navijači Radničkog iz Kragujevca razočarani su odlukom saveza.

FOTO: FK Partizan

‘Fudbal je sport koji okuplja različite ljude, generacije, slojeve, on je nešto mnogo više od same igre i trčanje za loptom. Navijači širom sveta preživljavaju tokom radne nedelje i čekaju vikend da bi otišli na stadion, pocepali glasne žice, popili koje pivo i bodrili klub za koji žive. Međutim, u Srbiji se zbog šačice povlašćenih, kojima je finansijski interes iznad svega, fudbal u poslednjih par godina igra u većini slučajeva svim danima, osim vikenda. Navijačka grupa “Crveni Đavoli” prestaje od ovog trenutka da daje legitimitet ljudima iz fudbalskog saveza i Arene sport i svaku sledeću utakmicu (sem kada se igra vanredno kolo), koja se igra u nefudbalskim terminima, BOJKOTUJE!
FUDBAL SE IGRA VIKENDOM, FUDBAL SE IGRA ZBOG NAVIJAČA, A NE PROFITERA I NEZNALICA!’ – u potpisu, ‘Crveni đavoli 1989’ Kragujevac.

17
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter