3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Macva Radnici ciste sneg s terena Beograd, 14.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NIŠTA OD FUDBALA DANAS: Odložen meč Partizana i Radničkog 1923 – ovo je razlog!

Objavljeno: 26.02.23 u 11:28

Oglasili se crno-beli!

Fudbaleri Partizana trebali su danas od 16 časova i 30 minuta da dočekaju ekipu Radničkog 1923 u okviru 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Međutim, od fudbala danas neće biti ništa. Naime, kako su naveli iz Partizana, meč je odložen zbog loših vremenskih uslova.

Utakmica se odlaže za sutra, a vreme odigravanja meča biće poznato naknadno.

Po propozicijama takmičenja, utakmica 23.kola SLS se usled loših vremenskih uslova odlaže za sutra. Vreme odigravanje utakmiće će biti naknadno objavljeno, dok sve kupljene karte za današnju utakmicu, važe i za sutra. Više informacija u toku dana. – istakli su iz Partizana.

Ovo definitivno utiče i na jedne i na druge, a posebno na crno-bele koji u petak imaju važan susret protiv Crvene zvezde.

Naknadno je potvrđeno da će se utakmica odigrati sutra od 14 časova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

2
3

3 Komentara

  1. Koja je frka da se mora igrati sutra? To je nonsensi budalastina!
    Mec treba odloziti za desetak dana a tacan datum ce biti odredjen naknadno. Ne razumem zasto Partizan tako naivno prihvata Cergino podzemno muljanje a to je naterati ih da svakako odigraju pre Derbija. Zasto? Pa, naravno to Zvezda znazasto na tom insistira i hoce po svaku cenu odigravanje meca sutra. Partizan ima veoma losa iskustva ,potpuno ista ili slicna ovoj situaciji. Mec a 1923. treba odigrati za desetak dana nakon sto se vreme ozbiljn popravi.Tacka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota!Padne 2cm snega i utakmica se odlaze,gde tu ima logike?Zašto Vučela i Vazura nisu platili da se teren očisti?Sramota ali tako je u fudbalu i svemu u ovoj našoj zemlji.Neće Vidić da bude predsednij jer čovek koji je duboko u 8 deceniji života je perspektiva fudbala u Srbiji.
    Ljudi prebacite kanal i gledate kako se igra fudbal u normalnim drzavama.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter