0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

UŽASAN POTEZ FATIJA NALJUTIO LEVANDOVSKOG: Poljski napadač mu održao lekciju! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.23 u 16:52

Ljut je bio Leva.

Fudbaleri Mančester junajteda sinoć su na Old Trafordu savladali Barselonu, 2:1 i tako sa ukupnih 4:3 prošli u osminu finala Lige Evrope.

Tamo ih čeka Betis, o sve ostale parove osmine finala Lige Evrope pogledajte OVDE.

Ipak, nije sve išlo glatko za Crvene đavole. Vodila je Barselona nakon što je u 18. minutu sa bele tačke pogodio Levandovski.

U drugom poluvremenu Junajted je preokrenuo rezultat, međutim, Katalonci su imali priliku da dođu do poravnanja i eventualnih produžetaka.

Naime, u samom finišu meča Feran Tores je odlično nabacio loptu, a omaleni Ansu Fati je skočio, iako je bilo očigledno da ne može doći do te lopte, zakačio je i promenio joj pravac i na taj način je bukvalno ‘skinuo’ sa glave Levandovskog koji je i na terenu pobesneo.

Kako navode španski mediji, poljski napadač je prišao Fatiju u svlačionici u održao mu lekciju zbog toga. Mladi fudbaler se branio da jednostavno nije video svog saigrača.

Već na terenu, Levandovski se žalio prvo Feranu Toresu, a potom i Žordiju Albi.

Pogledajte tu situaciju.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter