0
Evroliga

FOTO: Twitter/@AnadoluEfesSK

TEŠKO JE BEZ VASE MICIĆA: Efes se kockao u Francuskoj – Barselona slavila u derbiju kola! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.23 u 23:56

Pobede favorita!

Večeras je zaključeno 25. kolo Evrolige i definitivno se može reći da je najveće iznenađenje priredila Alba koja je u Beogradu savladala Crvenu zvezdu Meridianbet.

U 20 časova počela je utakmica između Asvela i Anadolu Efesa u Vilerbanu. Veliki favorit je bio turski tim, a na kraju je baš tesno došao do pobede – 90:89. Ovu utakmicu je propustio srpski košarkaša Vasilije Micić zbog povrede.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Vil Klajburn sa 20 poena. Dvocifreni su bili još Larkin (16 poena), Elajdža Brajant (14 poena, 10 skokova) i Bobua 12 poena.

Kod Asvela najbolji su bili De Kolo sa 20 i Fol sa 15 poena.

U Valensiji ekipa Olimpijakosa odnela je pobedu – 92:85.

Sjajno veče u La Fonteti imao je Kostas Papanikolau koji je predvodio crveno-bele sa 22 poena. Standardno odličan je bio Saša Vezenkov – 20 poena, sedam skokova.

Kod domaćih raspoložen je bio Klemen Prepelič sa 21 poenom.

Virtus je u sjajnoj utakmici savladao Baskoniju na domaćem terenu, 88:83.

Najbolji u timu iz Bolonje bio je srpski košarkaš Miloš Teodosić sa 17 poena, čemu je dodao i sedam asistencija. Odličan je bio još jedan ‘stari vuk’ u italijanskom timu, Marko Belineli, sa 15 poena.

Baskoniju je predvodio Gedraitis sa čak 25 poena.

Poslednji duel dana odigrali su Barselona i Monako u Palau Blaugrani. Slavili su Katalonci – 80:70.

Ekipu Šarasa Jasikevičijusa predvodili su Tomaš Satoranski (15 poena), Kori Higins (12 poena) i Jan Veseli (12 poena). Srpski košarkaš, Nikola Kalinić, ubacio je 8 poena.

Majk Džejms (14 poena), Dijalo i Lojd (po 13 koševa) su bili najbolji u ekipi Saše Obradovića.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter