0
Evroliga

Mathias Lessort dunks the ball during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NJEMU OVO ZAISTA ZNAČI: Lesor se slomio posle poraza – Grobari će ga zbog ovoga još više voleti! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.23 u 17:58

Nije mu bilo lako.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet poraženi su sinoć od Fenerbahčea u beogradskoj Areni, 97:94, u okvriu 25. kola Evrolige.

Jedan od najboljih u redovima crno-belih, standardno bio je i Matijas Lesor. Francuski centar je upisao dabl-dabl, 15 poena, 11 skokova.

Teško mu je pao poraz, s obzirom da je njegov tim imao i prednost, a da bi eventualna pobeda u ovom meču gurnula Parni valjak čak i ka razmišljanju od prednosti domaćeg terena u plej-ofu.

Nakon utakmice, prišao je pred novinarima iskomentariše meč, ali bilo mu je teško da progovorio. Držao je ruke preko lica, a kada je uspeo da progovori nešto, rekao je sledeće.

Na kraju dana je ista priča, igrali smo utakmicu sa puno poena i pustili smo protivničku ekipu da postigne puno poena. Propustili smo šansu da pobedimo. Iako su dobar tim ofanzivno, morali smo da budemo bolji u odbrani. – istakao je najbolji košarkaš Partizana ove sezone u Evroligi.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter