0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/napredak.officia

POČELO 23. KOLO SUPERLIGE SRBIJE: Napredak siguran protiv Nišlija – po crveni karton na obe strane! (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.23 u 16:59

Konačno 3 boda za Kruševljane.

Fudbaleri Napretka iz Kruševca savladali su Radnički iz Niša na otvaranju 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Rezultat je bio 2:0, a pogotke su postigli Šarić i Bastajić, dok su oba tima meč završila sa po desetoricom fudbalera na terenu.

Nakon što je prvo poluvreme završeno bez pogodaka i većih uzbuđenja, na startu drugog se zakuvalo. Domaći do vođstva stižu u 56. minutu i to pogotkom Šarića sa bele tačke, pri čemu je gostujući fudbaler Nikola Andrić dobio crveni karton.

Za nešto manje od 10 minuta, Putničanin dobija drugi žuti karton, pa do kraja meča gledamo borbu deset protiv deset. Konačan rezultat postavio je Bastajić u 65. minutu.

Ovim trijumfom Napredak je prestigao niški Radnički na tabeli, čime je ujedno i prekinuo niz od 4 poraza. Bio je ovo i debitantski meč za trenera domaćih Dragana Perišića, koji je nedavno seo na klupu Kruševljana i ostvario prvi trijumf tog tima nakon 4 meseca.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter