0
Evroliga

ISTANBUL, TURKEY - DECEMBER 22:Fenerbahce Beko Istanbul and Partizan Mozzart Bet Belgrade celebrate each other after the 2022-23 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 15 game between Fenerbahce Beko Istanbul and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Ulker Sports and Event Hall on December 22, 2022 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs)

PARTIZAN ODAJE POČAST ŽRTVAMA ZEMLJOTRESA: Utakmica protiv Fenerbahčea će početi minutom ćutanja!

Objavljeno: 23.02.23 u 17:58

Ranije su se oglasili i iz turskog tima.

Košarkaši Partizana Mozzartbet, dočekaće ekipu Fenerbahčea večeras od 21 čas u Štark areni. U pitanju je 25. kolo Evrolige, a pred ovaj susret, prvo su se oglasili gosti, koji su saopštili da će utakmicu igrati u crnim dresovima, kako bi odali počast žrtvama zemljotresa u njihovoj zemlji, ali i u Siriji.

Pored toga, Partizan je odlučio da utakmica zbog svega, startuje minutom ćutanja. Podsećamo, zemljotres u Turskoj i Siriji, zbirno je izazvao preko 50.000 mrtvih, a razoreno je nekoliko gradova.

– Prilično neobična situacija, jer su već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo, nažalost. Prekinuto je prvenstvo, nisu igrali u Kupu, ni tu utakmicu Evrolige. Bilo je nekih informacija da su planirali da igraju i neke prijateljske utakmice, ali nemamo nekih infromacija više osim rezultata. Ono što je bitno da su im se vratili neki igrači. Lepa je i vest da je Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipomporučio je Obradović pred utakmicu sa turskim gigantom i dodao:

-Što se tiče načina igre Fenerbahčea, poznato je da imaju nosioce, mogu da igraju sa različitim postavama, da igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali sa njima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter