0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

GUDURIĆ: ‘Pobedili smo odličan tim sa jako dobrim navijačima! Molim se za sve u Turskoj!’

Objavljeno: 23.02.23 u 23:40

Vrhunska partija srpskog reprezentativca!

Košarkaši Partizana poraženi su u Štark Areni od Fenerbahčea u okviru 25. runde najkvalitetnijeg evropskog takmičenja. Turski sastav, predvođen trenerom Itudisom, slavio je sa 94:97.

Neverovatnu partiju u redovima gostujućeg sastava odigrali su Marko Gudurić i Dešon Pjer na čijim krilima je Fener stigao do trijumfa.

Po završetku meča oglasio se igrač utakmice, Marko Gudurić, koji je ostvario učinak od 25 ubačenih poena, dva skoka i sedam asistencija.

– Osećaj je nevorovatan. Ovo je naša prva oficijalna utakmica posle dugo vremena. Nisam znao šta da očekujem jer smo pokušavali da ostanemo u formi. Uradili smo odličan posao ofanzivno. Delili smo loptu, bili fokusirani. Pobedili smo u mojoj zemlji protiv jako dobrog tima sa jako dorbim navijačima u neverovatnoj atmosferi. Vrlo važna pobeda za nas – kazao je Gudurić, koji se potom osvrnuo na zemljotres u Turskoj:

– Skoro nedelju dana niko niej govorio o košarci. Kao što svi znamo, ljudi su umirali. Imamo neke slučajeve, moji bivši igrači…Nije bilo lako da ih gladamo kako pate. Život mora da se nastavi. Molim se za sve tamo – zaključio je srpski as.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter